Két napos gázszünet lesz Monoron július végén!

2017. július 7., péntek, 11:31

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. karbantartási munkálatokat végez a vecsési gázátadó állomáson, ezért 2017. július. 25. 8:00 és 2017. július 27. 10:00 közötti időtartamban szünetel a gázszolgáltatás városunkban.

A szolgáltató arra kéri a lakosságot, hogy a jelölt időszakban a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében a fogyasztók tartsák zárt állapotban a gázmérő előtti főelzárót. A gázszolgáltatás problémamentes újraindíthatósága érdekében a szakemberek ellenőrizni fogják az elzárókat. Rendellenesség esetén hibabejelentés a TIGÁZ-DSO Kft. diszpécserszolgálat 06 80 300-300 ingyenesen hívható telefonszámán.

A karbantartással összefüggésben fáklyázással járó gázégetési munkákat végeznek a szakemberek július 25. 8:00-16:00 között, várhatóan 3 óra időtartamban. A fáklyázás a Vecsés külterületi csomópont és a Monor gázátadó állomásokon történik, ami fény- és hanghatással jár. A társaság a fenti tevékenységet a mindenkori hatályos jogszabályok figyelembevételével végzi. A munkálatok célja  a lakosság folyamatos és biztonságos gázellátása.

Az FGSZ Zrt., mint a nagynyomású földgázszállító távvezetékrendszer és a hozzá kapcsolódó technológiai objektumok üzemeltetője folyamatosan és előre tervezetten végzi a rendszer felújítását. Ennek keretében a régebbi állomási technológia helyett korszerűbb és biztonságosabb rendszert próbál kialakítani, szigorú és folyamatos ellenőrzés mellett. Ezekkel a kötelező karbantartásokkal garantálható a lakosság folyamatos és biztonságos hosszú távú gázellátása.

A szolgáltató tájékoztatóját ide kattintva olvashatják: gázszünet július 25. 8:00 és július 27. 10:00 óra között! A szolgáltató nevében, előre  is köszönjük a lakosság türelmét!