Megkezdődött az új óvoda építése

Megkezdődött az új óvoda építése

A projekt előkészítő szakasza lezárult, így március közepén megkezdődhetett a kivitelezés a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában. A beruházással Monoron hazánkban elsők között épülhet tömör fa szerkezetű középület, mely a város egyik dísze lehet a jövőben.
Faültetések a Kistói úton

Faültetések a Kistói úton

A héten 26 hársfa ültetését végezte el a Kövál Zrt. a Kistói úton a Tavas park vonalában. A jellegzetes illatú, városi környezetet jól tűrő fasor hosszú évtizedeken keresztül lehet dísze az egyik legforgalmasabb monori útszakasznak.     
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.

Gemini Televízió - 2019. 05. 11. - 19. hét

A 19. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Zsaruk 3. Egészségünkre! - A cukorbetegségről 4. Városi vers- és prózamondó verseny Monoron 5. Interjú dr. Pintér Sándor belügyminiszterrel 6. A tánc világnapja Monoron 7. Első kézből - kiemelt napirendi pontok

Gemini Televízió - 2019. 05. 04. - 18. hét

A 18. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss.... 2. Kiürítési gyakorlatot tartottak a sportcsarnokban 3. Egészségünkre! - PRP izületi kezelés 4. Lakossági fórum George Spöttle-vel 5. Református istentisztelet - 2019. 04. 28. 6. Első kézből - kiemelt napirendi pontok