Óvodai beiratkozás 2017-ben

Óvodai beiratkozás 2017-ben

Monor város önkormányzata döntött az idei évi óvodai beiratkozások időpontjáról. Ennek értelmében 2017. április 20. 21. és 24. napokon lehetséges az óvodás korú gyermekek jelentkezése a 2017/2018-as nevelési évre.
Kezdődhet a sportcsarnok építése városunkban

Kezdődhet a sportcsarnok építése városunkban

Véget ért az előkészítési szakasz, így akár néhány napon belül megkezdődhet a városi sportcsarnok építése. Az ezer fő befogadására alkalmas multifunkcionális csarnok kivitelezőjével január 30-án, írta alá a szerződést a projekt vezetése.
Városi programterv 2017

Városi programterv 2017

A Vigadó Kulturális és Civil Központ, Monor Város Önkormányzatának megbízásából 2017. évre is elkészítette a város következő éves programtervét, melyet a képviselőtestület is tárgyalt és elfogadott.
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.
Maradjon Monoron az adó 1%-a!

Maradjon Monoron az adó 1%-a!

Monoron is több tucat olyan egyesület működik, melyek jogosultak a személyi jövedelem adó 1%-ra. A szervezők a kezdeményezéssel szeretnék elérni, hogy minél több helyi lakos döntsön úgy, hogy adójának ezt a kis részét városunkban működő egyesületek, alapítványok támogatására fordítsa.
Fejlesztések városunkban 2017-ben

Fejlesztések városunkban 2017-ben

Minden önkormányzat igyekszik előre megfogalmazni, hogy egy adott évre várhatóan milyen fejlesztéseket, beruházásokat terveznek, így van ezzel Monor vezetése is.

Gemini Televízió - 2017. 02. 18. - 7. hét

A 7. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss.... 2. Mesesarok - új pályázattal, eredményhirdetéssel 3. Falánk fánkfalók találkozóján jártunk 4. Megalakult a Monori Lovasbarátok Egyesülete 5. Első kézből... - kiemelt napirendi pontok

Gemini Televízió - 2017. 02. 11. - 6. hét

A 6. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Közös nevező - csoportos kiállítás 3. Derengő sugarak - könyvbemutató 4. Első kézből...