Legyen Monor weboldala az év honlapja!

Legyen Monor weboldala az év honlapja!

A pályázaton a kategóriák szerinti nevezőket elismert tagokból álló szakmai zsűri értékeli és elemzi. A szakmai értékelés mellett közönségszavazást is hirdettek.
Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

Monor vezetése fontosnak tartja a betegek tájékoztatását a szakrendelő működésével kapcsolatban, ezért az előre tervezetten elmaradó és változó rendelésekről a megújult városi honlapon és a város hivatalos facebook oldalán is tájékoztatja az érdeklődőket a jövőben.
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.

Városi programterv 2017

Várjuk a Monoron működő szervezetek, egyházak, egyesületek, intézmények olyan programjait, melyet szeretnének a városi programtervben megjelentetni!
Ünnepi megemlékezések Monoron október 23-án

Ünnepi megemlékezések Monoron október 23-án

„Ahol a hősöket nem felejtik, ott mindig lesznek újak” – Monoron sem felejtettük el az országos eseményekben részt vevő helyi hőseinket és mártírjainkat, nekik emléket állítva szerveztük meg a városi programokat az 1956-os forradalom 60. évfordulóján. Az ünnepnap programjában helyet kapott megemlékezés a Magyar Állami Operaház kamarakórusának közreműködésével, monori emlékeket bemutató kiállítás megnyitója, hiánypótló kiadvány bemutatója valamint színházi bemutató is.

Gemini Televízió - 2016. 10. 22. - 42. hét

A 42. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... - Közbiztonsági Díj átadása 2. Vendég: Gere Imre kirendeltségvezető 3. Töredékek - Magócsi Istvánról 4. Közmeghallgatás Monoron 5. Fejlesztés átadása a pótharaszti sétaerdőben 6. Néptánctalálkozó - 2. rész 7. Első kézből....