Minőségi díjat nyert Monor megújult honlapja

Minőségi díjat nyert Monor megújult honlapja

December 7-én kiosztották a jubileumi, 15. „Az Év Honlapja” díjakat, melyen a települések és önkormányzatok kategóriában Minőségi díjat nyert a márciusban megújult monor.hu oldal. Az estről, városunk mellett díjjal térhetett haza többek között az Invitel, a McDonalds, a Budapest Park és a Dürer kert weboldala, a MOM Park, az iGONavigation valamint a Bátor Tábor Alapítvány is.
Városi programterv 2017

Városi programterv 2017

A Vigadó Kulturális és Civil Központ, Monor Város Önkormányzatának megbízásából 2017. évre is elkészítette a város következő éves programtervét, melyet a képviselőtestület is tárgyalt és elfogadott.
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.
Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

Monor vezetése fontosnak tartja a betegek tájékoztatását a szakrendelő működésével kapcsolatban, ezért az előre tervezetten elmaradó és változó rendelésekről a megújult városi honlapon és a város hivatalos facebook oldalán is tájékoztatja az érdeklődőket a jövőben.
Dobogón telelnek a Monori SE felnőtt labdarúgó csapatai

Dobogón telelnek a Monori SE felnőtt labdarúgó csapatai

A nemzeti bajnokságokban szereplő felnőtt női és férfi csapatunk is remek őszi szezont tudhat maga mögött, így a telet a tabella elején töltik majd. Az NBII-es női csapat a harmadik, míg az NBIII-as férfi csapat a második helyről várja a tavaszi folytatást.

Gemini Televízió - 2017. 01. 21. - 3. hét

A 3. heti adás tartalma: 1. Mesesarok - pályázattal 2. Szalagavató a monori gimiben - 2. rész 3. Jégvirágtól Borvirágig 2017 4. Első kézből...

Gemini Televízió - 2017. 01. 14. - 2. hét

A 2. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss.... 2. Közös nevező - Kulcsár István festőművész 3. Vendég: Kemenár Lászlóné igazgató - Nyáregyháza 4. Szalagavató a monori JAG-ban - 1. rész 5. Kammerton együttes koncert a Vigadóban 6. Első kézből... - hulladékgazdálkodás