Legyen Monor weboldala az év honlapja!

Legyen Monor weboldala az év honlapja!

A pályázaton a kategóriák szerinti nevezőket elismert tagokból álló szakmai zsűri értékeli és elemzi. A szakmai értékelés mellett közönségszavazást is hirdettek.
Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

Szakorvosi Rendelőintézet elmaradó rendelései

Monor vezetése fontosnak tartja a betegek tájékoztatását a szakrendelő működésével kapcsolatban, ezért az előre tervezetten elmaradó és változó rendelésekről a megújult városi honlapon és a város hivatalos facebook oldalán is tájékoztatja az érdeklődőket a jövőben.
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.
Városi programterv 2017

Városi programterv 2017

Várjuk a Monoron működő szervezetek, egyházak, egyesületek, intézmények olyan programjait, melyet szeretnének a városi programtervben megjelentetni!
Ünnepi megemlékezések Monoron október 23-án

Ünnepi megemlékezések Monoron október 23-án

„Ahol a hősöket nem felejtik, ott mindig lesznek újak” – Monoron sem felejtettük el az országos eseményekben részt vevő helyi hőseinket és mártírjainkat, nekik emléket állítva szerveztük meg a városi programokat az 1956-os forradalom 60. évfordulóján. Az ünnepnap programjában helyet kapott megemlékezés a Magyar Állami Operaház kamarakórusának közreműködésével, monori emlékeket bemutató kiállítás megnyitója, hiánypótló kiadvány bemutatója valamint színházi bemutató is.

Gemini Televízió - 2016. 09. 17. - 37. hét

A 37. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Zsaruk - interjú Zahorecz Sándor kapitányságvezetővel 3. Református vendégváró nyílt nap Monoron 4. Gombai Nyárbúcsúztató - 2016 - 2. rész 5. Tánciskolák éjszakája 6. Pega Pata Parádé - Gomba

Gemini Televízió - 2016. 10. 15. - 41. hét

A 41. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Interjú Andrási Attila rendezővel 3. Napsugaras Titkos Kert átadása 4. Szüreti felvonulás 2016 5. Jótékonysági főzés 2016 - 1. rész 6. Idősek világnapja Monoron