Ókori temetőt tártak fel Monor határában

Ókori temetőt tártak fel Monor határában

Az M4 gyorsforgalmi út, jövőre kezdődő építését megelőzően hetek óta végzik a régészeti munkálatokat a város nyugati határában. A tájékoztatás szerint a régészeti lelőhelyen egy Kr.u. 2-3. századra keltezhető szarmata temető harminc sírját tárták fel eddig.
Városi programterv 2017

Városi programterv 2017

A Vigadó Kulturális és Civil Központ, Monor Város Önkormányzatának megbízásából 2017. évre is elkészítette a város következő éves programtervét, melyet a képviselőtestület is tárgyalt és elfogadott.
Elkészült a Krúdy utca gyalogjárdája

Elkészült a Krúdy utca gyalogjárdája

Több hónapon át tartott a járdák felújítása városszerte, így a Krúdy Gyula utca hosszú, sok helyen töredezett járdája is megújult. November közepétől forgalomtechnikai eszközök, úgynevezett pollerek védik a járdát és a gyalogosokat.
Dobogón telelnek a Monori SE felnőtt labdarúgó csapatai

Dobogón telelnek a Monori SE felnőtt labdarúgó csapatai

A nemzeti bajnokságokban szereplő felnőtt női és férfi csapatunk is remek őszi szezont tudhat maga mögött, így a telet a tabella elején töltik majd. Az NBII-es női csapat a harmadik, míg az NBIII-as férfi csapat a második helyről várja a tavaszi folytatást.
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.

Ünnepi fényben - advent első vasárnapja

Az Ünnepi fényben adventi ünnepségsorozat alkalmával az első gyertya meggyújtására november 27-én került sor. Köszöntőt mondtak Schaller Tamás és Vladár István református lelkészek, a gyertyát dr. Zsombok László polgármester gyújtotta meg.

Gemini Televízió - 2106. 12. 03. - 48. hét

A 48. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Nyáregyháza útátadás 3. Karácsonyi kiállítás az Iparos Székházban 4. Ünnepi fényben - advent első vasárnapja 5. Református istentisztelet - 2016. november 27. 6. Első kézből... - kiemelt napirendi pontok