Évről-évre egyre sikeresebb a Borvidékek Hétvégéje

Évről-évre egyre sikeresebb a Borvidékek Hétvégéje

Minden eddiginél nagyobb tömeget vonzott a Borvidékek Hétvégéje Monorra az ezer pince városába! Közel tízezer résztvevő élvezhette a program egyedi hangulatát, aminek köszönhetően minden évben egyre többen látogatnak el városunkba.
Újabb jelentős beruházás Monoron

Újabb jelentős beruházás Monoron

Városunkat választotta gyógyszeripari beruházásának helyszínéül a francia tulajdonú CEVA-Phylaxia. A „pedagógusföldként” ismert területen a cég legújabb és legmodernebb gyáregysége épül meg a következő években.
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.
Vágányzári információ

Vágányzári információ

2018. június 22-től és 2018. július 2-ig a Ceglédig közlekedő zónázó vonatok 5 perccel később és hosszabb menetidővel közlekednek, munkanapokon a Szolnokig közlekedő zónázó vonatok nem közlekednek!
Szabadtérre költöznek nyárra a koncertek

Szabadtérre költöznek nyárra a koncertek

Az elmúlt években a monoriak megszokhatták, hogy országosan ismert zenekarok tartanak élő koncerteket a városban. Az Edda fellépését követően szabadtéren szervezik majd a programokat; nézzük, kiket várhatunk Monorra a nyári hónapokban!
Májustól indul a zöldhulladék szállítás

Májustól indul a zöldhulladék szállítás

A szolgáltató ettől a hónaptól szállítja el a zöldhulladékot, körzettől függően május 14-18. között kerül sor az első gyűjtésre. A DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint ingyenesen alkalmanként 2 darab zsákot biztosítanak az elszállításkor.

Gemini Televízió - 2018. 06. 16. - 24. hét

A 24. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Orbán nap Monoron 3. Köszöntötték a pedagógusokat 4. VIII. Fogathajtó verseny - beharangozó beszélgetés 5. Trianoni megemlékezés Monoron