Év végi köszöntő

Év végi köszöntő

Kedves Monori Polgárok! Elérkezett az Advent, néhány hét múlva karácsony. A szeretet ünnepének közeledtével ünneplőbe öltöztetjük nem csak a szívünket, de házainkat, utcáinkat is. Ebben a meghitt időszakban többet gondolunk szeretteinkre, barátainkra, és figyelünk arra, hogy mit nyújthatunk azoknak, akik fontosak számunkra. A készülődés mellett ilyenkor átgondoljuk az elmúlt esztendő eseményeit, történéseit, mind családi, mind közösségi szinten. Örömmel tölt el, hogy Monor idén is sikeres évet zárt, a település fejlődése biztosított és folyamatos volt. A térség országgyűlési képviselőjeként az új esztendőben is minden lehetőségemmel segíteni fogom a további előrehaladást és bízom benne, hogy együtt még több jót tudunk tenni településükért.   Kívánok a település minden lakójának áldott karácsonyt és békés, boldog, eredményekben gazdag új évet! Kívánom, hogy az elkövetkező 2020-as esztendőben is a közös építkezés, az együttgondolkodás jellemezze mindennapjainkat!   Pogácsás Tibor országgyűlési képviselő Fidesz-KDNP önkormányzati államtitkár Belügyminisztérium
Aktívan tesznek a városért a helyi középiskolások

Aktívan tesznek a városért a helyi középiskolások

A Monoron működő két középiskola tanulói is aktív részesei a városi közösségnek. A "Szterényisek" az őszi lombhullást követő városrendezési feladatokból vették ki a részüket, a "Jagosok" pedig jótékonysági napot szerveznek két kutyabarát alapítvány támogatására. 
Monor – A 30 éves város

Monor – A 30 éves város

Szeptember 23-án került bemutatásra a várossá avatás 30. évfordulójára elkészült kiadvány. A keményborítású, 82 oldalas, képekkel gazdagon illusztrált kötet a várossá avatás óta eltelt időszak fejlesztéseit, közösségi és társadalmi életben történt fő eseményeit mutatja be.
Átadták a Monor Közbiztonságáért Díjat

Átadták a Monor Közbiztonságáért Díjat

Monor Város Önkormányzata a Monor Közbiztonságáért Díjjal ismeri el a város közbiztonsága érdekében tett kimagasló teljesítményt, melyet az idei évben Kiss Zsuzsanna rendőrőrnagy, a Monori Rendőrkapitányság hivatalvezetője vehetett át.
Illegális szemétlerakókat számol fel az önkormányzat

Illegális szemétlerakókat számol fel az önkormányzat

Városunk területén is komoly gondot okoz az illegálisan elhelyezett hulladék kezelése. Az önkormányzat - erejéhez és lehetőségeihez mérten - igyekszik reagálni a kialakult helyzetre, és rendszeresen kéri fel a Kövál Nonprofit Zrt.-t a hulladéklerakó helyek felszámolására.
Monor – A 30 éves város

Monor – A 30 éves város

Monor várossá avatásának 30. évfordulójára készült el az elmúlt három évtized fejlődését bemutató kisfilm, fogadják szeretettel!
Faültetések városszerte

Faültetések városszerte

November második hétvégéjén több helyen is faültetésekre került sor Monoron. Közel száz lelkes résztvevő ragadott szerszámot a nemes ügy érdekében, a munkálatokból önkéntesek, városi cégek alkalmazottai és a képviselő-testület tagjai is kivették a részüket.

Gemini Televízió - 2019. 12. 07. - 49. hét

A 49. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. "Ünnepi fényben" - Első gyertyagyújtás 3. Egészségünkre! - A bélrendszer meghibásodása 4. Református istentisztelet - 2019. december 1. 5. Első kézből - kiemelt napirendi pontok

Gemini Televízió - 2019. 11. 30. - 48. hét

A 48. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Közös nevező - Angyali üdvözlet 2019 3. Egészségünkre! - A szívkártyáról 4. Zsaruk 5. Jogoskodó - A gyermekek jogai 6. Wado-Kai Karate Európa Kupa Monoron 7. Első kézből - kiemelt napirendi pontok