Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.
Elkészült a Kistemplom utca felújítása

Elkészült a Kistemplom utca felújítása

Az útburkolati jelek felfestésével a héten befejeződött a Kistemplom utca felújítása. A közel fél kilométer hosszú szakaszon, helyenként hét méter széles közutat új aszfaltréteggel látták el és az utat szegélyező szikkasztó árkok profilozása is megtörtént. 
Megkezdődött az új óvoda építése

Megkezdődött az új óvoda építése

A projekt előkészítő szakasza lezárult, így március közepén megkezdődhetett a kivitelezés a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában. A beruházással Monoron hazánkban elsők között épülhet tömör fa szerkezetű középület, mely a város egyik dísze lehet a jövőben.

Gemini Televízió - 2019. 07. 27. - 30. hét

A 30. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss... 2. Egészségünkre! - Az alvászavar 3. Első kézből - kiemelt napirendi pontok 3. Polgármesteri köszöntő 3. A Monori Színház bemutatja...

Gemini Televízió - 2019. 07. 20. - 29. hét

A 29. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss.... 2. Egészségünkre! - Az anyajegyszűrés 3. Fröccs Szombat - 2019. július 13. 4. Vendég: N. Sebestyén Kata festőművész 5. Semmelweis-nap Monoron 6. Első kézből