Ügyfélfogadási idő változás

Ügyfélfogadási idő változás

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a március 15-i nemzeti ünnep körüli rendkívüi munkanapokon az alábbiak szerint alakul a Polgármesteri Hivatal nyitvatartása.
Idén megkezdődik a Szakorvosi Rendelőintézet felújítása

Idén megkezdődik a Szakorvosi Rendelőintézet felújítása

Pogácsás Tibor a térség országgyűlési képviselője és Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár év elején jelentették be, hogy 1,37 milliárd forintos fejlesztés keretében megújul a járás legfontosabb járóbeteg ellátó intézménye, a Monori Szakrendelő. Városunk vezetői a tárgyalások során szeretnék elérni, hogy a támogatásoknak a kedvezményezettje Monor Város Önkormányzata legyen így egy kézben lenne a fejlesztés.
Uniós oltalmat kaptak a monori borok

Uniós oltalmat kaptak a monori borok

Az Európai Bizottság oltalom alatt álló eredetmegjelölést (OEM) hagyott jóvá a monori régióban termelt borok számára! Monor, vagy Monori név alatt termelt borokat ezentúl kizárólag a monori borrégióhoz tartozó területeken termelt szőlőből állíthatnak elő.
Monor lehet az ország első okos városa

Monor lehet az ország első okos városa

Tavaly év végén jelent meg az a kormányhatározat, mely városunkat az „okos város” technológia magyarországi elterjesztése érdekében indítandó pilot projekt tesztalanyául jelöli ki.
Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.
Pályázati felhívás - Kövál Nonprofit Zrt.

Pályázati felhívás - Kövál Nonprofit Zrt.

Monor Város Önkormányzat Képviselő-testülete a márciusi soros ülésén meghosszabbította a KÖVÁL Nonprofit Zrt. vezérigazgatói beosztásának betöltésére kiírt pályázat benyújtási határidejét.
Maradjon Monoron az adó 1%-a!

Maradjon Monoron az adó 1%-a!

A Vigadó Kulturális és Civil Központ idén újra összegyűjti és aktualizálja azoknak a monori civil szervezeteknek, alapítványoknak a listáját, akik jogosultak a személyi jövedelemadó 1%-nak az elfogadására.

Gemini Televízió - 2018. 03. 03. - 9. hét

A 9. heti adás tartalma: 1. Heti Frisss.... 2. Közgyűlést tartottak a monori polgárőrök 3. JAG-os szalagavató - 1. rész 4. Első kézből - kiemelt napirendi pontok

Gemini Televízió -2018. 02. 24. - 8. hét

Vendég: dr. Zsombok László polgármester Tartalom: 1. Heti Frisss.... 2. Lelki Otthon - Schallerné Éles Tímeával 3. Falánk Fánkfalók Találkozója - 2018 4. Első kézből - kiemelt napirendi pontok