Megjelent a Strázsa újság legújabb, májusi száma

2017. május 10., szerda, 06:42

A Monori Strázsa című lapot immár 26. éve adja ki Monor Város Önkormányzata, hogy helyi szinten ezzel is segítse a lakosság tájékoztatását. A jelenleg több mint 6000 példányban megjelenő újság – a város vezetőinek szándéka szerint – minden monori belterületi címhelyre terjesztésre kerül. Az utóbbi időben egyre több visszajelzés érkezett, hogy ennek ellenére mégsem jut el a város minden háztartásába a lap. Kérjük, amennyiben azt tapasztalták, hogy Önökhöz sem dobták be a helyi lapot, jelezzék felénk üzenetben, e-mail-ben a titkarsag@monor.hu címre vagy közvetlenül a kiadó részére a 06-70/674-44-85-ös telefonszámon.  

Az újságban az elmúlt néhány hét legfontosabb monori vonatkozású híreit olvashatják. Híres monoriak sorozat keretében ezúttal Réti Lászlóval, ismert és elismert kaland-regény íróval olvashatnak interjút. Kiderül a lapból, hogy milyen jelentős befektető érkezett Monorra, olvashatnak a Maggyár egykori területének hasznosítási terveiről, valamint az utak és járdák idénre tervezett felújításáról.

A lapot online is letölthetik városunk Minőségi-díjjal elismert honlapjáról, az alábbi linkre kattintva: Monori Strázsa újság májusi szám.