Köszöntő

Köszöntő

Köszöntjük Önöket Monor város megújult honlapján! Reméljük, az Önök tetszését is elnyeri az új forma, mely városunk folyamatos fejlődésének, megújulásának egyik jelképe is lehetne.

Közlemény

Zsombok László polgármester közleménye az országos sajtóban megjelent hírekről.
„Tiszta udvar, rendes ház”

„Tiszta udvar, rendes ház”

Újjáéled a régi hagyomány, idén újra „Tiszta udvar, rendes ház” pályázat Monoron! Várjuk családi ház, társasház, telephely, valamint utca és utcaszakasz kategóriákban a jelentkezéseket május közepéig. Családi ház kategóriában évente nyolc, a további kategóriákban kategóriánként egy tulajdonos kaphatja meg az emléktáblát és a hozzá tartozó oklevelet. Az utcák, illetve utcaszakaszok vándorkupát kapnak elismerésül.
Bemutatkozás

Bemutatkozás

Monor Város Önkormányzata a jövő iránt érzett felelőssége tudatában alapvető fontosságúnak tartja a közszolgáltatások színvonalának folyamatos javítását és a fenntartható fejlesztések folyamatosságát.

Erősségeink és lehetőségeink

Hisszük, hogy egy település sikeressége nem csak a beruházási rátától, vagy irányítási hatékonyságtól függ. Sokkal inkább attól, hogy miként sikerült kiépíteni a „bizalom infrastruktúráját”, mely alapvető lakossági, vállalkozói és befektetői igény. Monor Város Önkormányzata törekszik arra, hogy szervei, hatóságai működése kiszámítható legyen, tisztviselői pedig készségesen, megbízhatóan szolgálják ki ügyfeleiket, segítőkészen és szakszerűen tegyék dolgukat.